Knowledge Base : Glossary : Suggest a Question
Search The Knowledge Base
Browse The Knowledge Base
Displaying Articles 1 - 14 of 14 In This Category
RPOS (353)
Printer (8)
Sales (14)
Brochure (0)
General (8)
HOW TO DO (3)
EarnSmart (2)
Linux (0)
Compress (1)
TrueStore (0)
General (1)
Network (2)
DE5 (63)
CHEQUE (0)
DC (0)
PO (0)
PR (0)
SALES (0)
PURCHASE (0)
SR (0)
STOCKOUT (0)
TRUCKLOAD (0)
VOUCHER (0)
TRAC5 (43)
RPOS7 (8)
CHEQUE (0)
PAYMENT (0)
RECEIPT (0)
TDSFORM17 (0)
RPOS6 (5)
CHEQUE (1)
PAYMENT (1)
RECEIPT (0)
TDSFORM17 (0)
DE5 (1)
RE6 (1)
RPOS7 (16)
DC (0)
Despatch (0)
DN_RETURN (0)
DUEBILL (0)
JOBCARD (0)
PARCEL (0)
POFORM (0)
PRINTDIFF (0)
PROFORMA (0)
PURCHASE (1)
PURRETURN (1)
QUOTATION (0)
REORDER (0)
RN (0)
RNRETURN (0)
SALES (0)
SALRETRUN (0)
SOT (0)
RPOS6 (2)
CHOVER (0)
DC (5)
JOBCARD (0)
KOT (0)
PAIDINOUT (0)
PICKLIST (0)
PURCHASE (0)
PURRETURN (0)
QUOTATION (0)
SALES (41)
SALRETRUN (0)
WASTAGE (0)
RE6 (1)
ACTIVE (0)
DN (0)
HOSPITAL (0)
QUOTATION (0)
SR (0)
SALES (0)
SALESWOD (0)
TruePOS (6)
Applet (2)
Offline (4)
Offer (1)
Security (8)
Report (6)
Browser (6)
Accounts (4)
Printing (15)
General (32)
Presales (12)
RPOS 7 (68)
Printing (9)
VPN / VSS (5)
Nettrade (46)
DE (131)
Brochure (0)
General (12)
RE (15)
Printer (2)
Brochure (0)
General (6)
Product (0)
Taxation (1)
Tools (2)
Inventory (33)
Sales (39)
Accounts (29)
Purchase (15)
Printing (10)
Security (7)
Reports (4)
Usability (1)
Year End (2)
Alerts (9)
General (1)
HQ (4)
WEBSOM (0)
WebSOM sales order (14)
General (2)
Oracle (11)
Printer (1)
Support (4)
Licensing (2)
jjhgj (2)
Migration (0)
General (2)
General (3)
General (45)
Licensing (3)
Browser (2)
SQLServer (81)
Printer (6)
Business (74)
Feedback (3)
Law (8)
Action (2)
VNC (10)
Windows (39)
Knowledge Base : HQ : WEBSOM : WebSOM sales order
  1. Comment entry
    Purpose: Customer comments will be entered and sent to POS, message will be sho...
  2. Auto cancelation ack not generated in websom
    Solution: 1) Check the values settings in 'Enable Auto Cancel' field in setup...
  3. Outlet name not fetching/improper outlet name fetching while selecting the street name
    Solution: Check street and zone master mapping with respect to the outlets defi...
  4. Selling price not fetching for the particular outlets
    Solution: 1.Check the selling price entry made on the selling price Update UI s...
  5. If the customer like to change the delivery address/ outlet names
    Solution: If the customer like to change the delivery address we need to select...
  6. If the address has changed for the particular customer
    Solution: If the customer is having more than one address, guide them to select...
  7. Category LOV levels (items) display is not in order
    Solution: Check category hierarchy definitions. Path: Masers->Item Master:...
  8. CTI/Avaaya integrated, the contact info not fetching properly
    Solution: Check the url : localhost:8181/RayMedi_HQ/com.gofrugal.raymedi.saleso...
  9. Credit card information will not fetching while the updating/modifying salesorder
    Solution: For security purpose, credit card information will not b...
  10. Previous order information of existing customer is not displayed or it displayes only a few orders
    Solution: Check the count settings in 'Sales Order Display Count' field in...
  11. Phone number not fetching while entering manually
    Solution: Check the count settings in 'Phone No List Display Count ' field...
  12. While entering the phone number, the LOV propmt to choose the customer name.
    Solution: This case happens when same phone number is mapped with more than one...
  13. SO Modify/cancellation can't be done on websom UI screen.
    Solution: Check the day/time settings in Sales Order Time Limit (Modify/Cancel...
  14. Special instructions entry
    Purpose: To print the customer specifications for that order in KOT [Kitchen or...
Powered By AutoKB